Услуги

SHIMANO Service Center е уникална концепция, разработена с главна цел да бъде обслужван крайният клиент по възможно най-добрия начин. Използвайте локатора на дилъри, за да намерите най-близкия сервизен център на Shimano и да се докоснете до това преживяване.
Байкфитингът се изразява в това да получите правилния размер велосипед, правилна настройка на парчета за шпайкове, модел седалка, височина и позиция на седалка, да проверите позицията си на колоездене в движение и да анализирате движението на педалите, за да определите кои са вашите области за подобрение.
Правилният избор на седалка играе важна роля в комфорта и ефективността на колоездене. Направете своя избор следвайки няколко лесни стъпки!
Всички компоненти на Shimano са разработени въз основа на философията на системата Shimano; замислени, проектирани и произведени да работят заедно в перфектна хармония.
Платформата si.shimano.com е онлайн услуга за бази данни, предлагаща ръководства за потребителя, сервизни инструкции, диаграми и спецификации за пълната гама продукти на Shimano.
Ние използваме бисквитки на нашия уебсайт. Ако продължите да разглеждате вие ​​се съгласявате с използването на бисквитки. За повече информация, моля, прочетете Декларация за поверителност.