Марки

SHIMANO е създадена през 1921 г. от Shozaburo Shimano в град Сакай, Осака, Япония. Компанията е мултинационален производител на велосипедни компоненти, риболовни принадлежности и оборудване за гребане.

PRO

PRO е една от марките на Shimano, специализирана в периферни компоненти и аксесоари за велосипеди. Гамата на PRO включва седалки и колчета, кормила и лапи, грипове и гюделини, инструменти, помпи и велосипедни чанти.
Компанията LAZER е основана през 1919 г. в Белгия. Това е най-старата компания за каски в света, водеща в индустрията в областта на иновациите, дизайна, безопасността и технологиите за колоездене.
Selle Royal Spa е основана от Рикардо Биголин през далечната 1956. Компанията е базирана във Виченца, Италия и един от най-големите производители на велосипедни седалки в света.
TRELOCK е немска компания с богат исторически опит, специализирана в производството на велосипедни катинари и светлини. Компанията се радва на голямо доверие, техническа компетентност и завладяващи продукти с надеждни характеристики и тествано качество.

VAR

Френската компания VAR е известна със своите прецизни и надеждни инструменти. VAR обхваща много категории – оборудване за работилници, ръчни инструменти, уши за дерайльор, аксесоари, накладки за дискови спирачки и продукти за грижа за вашия велосипед.
CamelbaK e американски бранд за раници и аксесоари, изобретил т.н. „хидратор за раници“. Вече над 30г компанията успешно поддържа темпото на развитие в този бранш, редефинирайки границите на новаторския дизайн и безупречното качество.

FOX

FOX проектира, произвежда и предлага иновативни и висококачествени продукти и системи за окачване, които задават водещи стандарти във велосипедния бизнес.
Marzocchi е високотехнологична компания, произвеждаща окачване зa велосипеди. През 2015г компанията става собственост на концерна FOX, който също е специалист в тази сфера.

Ние използваме бисквитки на нашия уебсайт. Ако продължите да разглеждате вие ​​се съгласявате с използването на бисквитки. За повече информация, моля, прочетете Декларация за поверителност.