BIKE FITTING

ОПТИМИЗИРАНЕ НА НАЧИНА НА КОЛОЕЗДЕНЕ

КАКВО Е BIKE FIT?

Байкфитингът се изразява в това да получите правилния размер велосипед, правилна настройка на парчета за шпайкове, модел седалка, височина и позиция на седалка, да проверите позицията си на колоездене в движение и да анализирате движението на педалите, за да определите кои са вашите области за подобрение. Тази услуга може да отнеме от няколко минути до повече от час.

QUICK FIT

30% от колоездачите карат велосипеди, които са твърде малки или твърде големи за техните размери, а позицията на седалката им е абсолютно грешна. Неправилният избор на адекватен размер на рамката и приемливо положение на седлото може да доведе до болки в седалището, краката, гърба, а понякога може да доведе и до сериозни контузии.

90% от велосипедистите неправилно регулират своите парчета за обувки. Поставянето на парчетата в средата, или случаен принцип, може да създаде болки в краката или колената, а дори и контузии.

Байкфитингът ще ви осигури по-добър комфорт и по-добра ефективност при колоездене!

Ние използваме бисквитки на нашия уебсайт. Ако продължите да разглеждате вие ​​се съгласявате с използването на бисквитки. За повече информация, моля, прочетете Декларация за поверителност.