SHIMANO представя нова високоустойчива, силно съвместима екосистема от компоненти – SHIMANO CUES.

Повече от 100 години компонентите на SHIMANO помагат за подобряването на ежедневното изживяване пo време на каране за милиони колоездачи по цял свят. Представяме ви SHIMANO CUES – скок напред в стандартите за компоненти, както за запалените, така и за хоби колоездачите.

SHIMANO CUES се отличава с нашата високоустойчива технология LINKGLIDE, като предлага по-плавно превключване, по-издръжливи компоненти и стандартизира съвместимостта на широк диапазон от компоненти.

Симплистичност

Чрез консолидиране на нашите 9/10/11-скоростни системи, SHIMANO създадоха взаимозаменяеми компоненти, включващи ролките за дерайльори, венец касети и вериги. По този начин се намалява нуждата от голям инвентар в магазините и се опростява процеса на обслужване на велосипеди от среден клас.

Универсалност

Създадохме нашата най-съвместима гама компоненти досега. Те разполагат с унифицирано разстояние между зъбите на 9/10/11-скоростните задвижвания, така че да могат да покриват по-широк диапазон от потребителски групи и стилове на каране.

Издръжливост

Технологията LINKGLIDE удължава цялостния живот на компонентите и осигурява плавно превключване както за обикновените, така и за електрическите трансмисии.
По-високите и по-дебели зъби на касетата осигуряват допълнителна повърхност, като това намалява прескачането на веригата и разпределя равномерно силата на триене при въртене на педалите, за да се предотврати преждевременното износване.

Обобщение

Рационализирана гама компоненти – те събират 9/10/11-скоростните задвижващи системи на Shimanо в една обща екосистема.

Съвместимост на трансмисиите – общи компоненти, използвани в трансмисиите, за да се намали сложността и да се създаде ясна съвместимост между групите.

Универсалност – избрани компоненти могат да се комбинират между различни монтажи.

Използване на технологията LINKGLIDE – тя предлага най-издръжливите компоненти на пазара, като подобрява устойчивостта и производителността при превключването.

Плавно и интуативно превключване – нов дизайн на зъбите, който направлява веригата нагоре и надолу по касетата за плавно превключване в двете посоки при каране под по-голямо натоварване.

SHIMANO представя нова високоустойчива, силно съвместима екосистема от компоненти – SHIMANO CUES.
Ние използваме бисквитки на нашия уебсайт. Ако продължите да разглеждате вие ​​се съгласявате с използването на бисквитки. За повече информация, моля, прочетете Декларация за поверителност.