PRO разшиява линията си от седалки през 2021 г. с нови модели и подобрен ергономичен дизайн

През 2021 година PRO използва своя нов подход за проектиране на седалките- „Evolved Ergonomics“. Фокусът е върху позицията по време на каране, създавайки специфичен профил на седалките, в зависимост от стила на каране. В допълнение към новите модели Falcon, Turnix и Griffon, PRO представи и изцяло реновирана серия седалки Stealth, която в последните години се превърна в любима седалка на огромен брой колоездачи.

Новият Falcon

Реновираният Falcon е опитмизиран за по-агресивна позиция на каране. Във външната си и задна част седалката е равна, което позволява по-стабилна позиция. 

– За агресивна позиция

– Подсилена основа от карбон

– Две ширини: 132мм и 142мм

Новият Turnix

Реновираният Turnix е предназначен за колоездачи с по-неутрална позиция върху колелото. Във външната си част има по-извит профил, а в задната е малко по-равен.

– За неутрална позиция

– Подсилена основа от карбон

– Три ширини: 132мм, 142мм и 152мм

Новият Griffon

Реновираният Griffon е създаден за колоездачи с по-изправена позиция. Той се характеризира с извита странична и задна част, стабилизирайки колоездачите, които имат по-изразени движения в таза докато карат.

-За по-релаксирана позиция

– Подсилена основа от карбон

– Две ширини: 132мм и 142мм

Новият Stealth

Седалките Stealth продължават да трупат отлична репутация сред елитните World Tour състезатели. През 2021 са добавени още 2 версии в семейството на PRO Stealth – „Stealth Sport“ и „Stealth Curved“. „Sealth Curved“ е с по-компактен профил, извита геометрия и извиване в страничната част, което предоставя по-добър комфорт на тези колоездачи, които имат проблем с по-широките седалки. Спортната версия се харкатеризира със същия технически профил като „Stealth Performance“, но на по-достъпна цена.

Ние използваме бисквитки на нашия уебсайт. Ако продължите да разглеждате вие ​​се съгласявате с използването на бисквитки. За повече информация, моля, прочетете Декларация за поверителност.