Lazer представя Jackal, новата каска за планински колоездачи!

Скоростта, тръпката и стилът са най-добрите приятели на всеки закостенял байкър! В Lazer наистина вярваме, че най-доброто, което една марка може да направи, е да създаде перфектната връзка между колоездач и екипировката му и точно това целихме да направим с Jackal. Когато създавахме тази каска, винаги сме имали предвид, че искаме да дадем възможност на всеки планински велосипедист да увеличи максимално своя комфорт, удоволствие и свобода, докато кара по пътеките. Ето и резултата:

Комфортът е оптимизиран под всички ъгли, за да даде на „пилотите“ най-добрите усещания при каране. 7 различни черупки оформят дизайна на тази премиум каска. Интелигентното разположение на вентилационните канали осигурява възможно най-доброто проветряване; дори при каране с очила или маска. „Чакалът“ е екипиран и с добре познатата система за пристягане – Lazer Advanced Turnfit® с нейните вертикални и хоризонтални настройки.

Снабден с прецизно завършена регулируема козирка, универсална задна закопчалка, ултра лека и лесна за отваряне магнитна катарама и включен държач за камера, Lazer Jackal има всички функции, необходими за най-екстремните разходки. Lazer Jackal беше тестван от изпитателното съоръжение за безопасност на каските във Virginia Tech и бе отличен с перфектните 5 звезди за безопасност, което доведе до общия брой на 5-звездните модели каски Lazer до зашеметяващите 10бр!

За повече информация: https://www.lazersport.com/global/helmets/off-road/jackal

Ние използваме бисквитки на нашия уебсайт. Ако продължите да разглеждате вие ​​се съгласявате с използването на бисквитки. За повече информация, моля, прочетете Декларация за поверителност.