Новите Е-MTB задвижващи модули Shimano EP801 и EP600 са вече тук!

Представяме ви новите Е-MTB задвижващи модули – EP8 (EP801) и EP6 (EP601). Разработени и усъвършенствани да покрият нуждите на модерния колоездач, те ще ви дадат мощност, въртящ момент и увереност, за да карате по-далеч, да прекрачвате границите си и да се забавлявате още повече.

Мощният EP801

EP801 е задвижващият ни модул, който се характеризира с въртящ момент от 85 Nm в още по-широк диапазон на каданс. Това осигурява предвижване, различно от всяко друго, предефинирайки какво може да се постигне Е-MTB. С тегло на модула от само 2,7 кг, той е компактен и супер лек, безпроблемно интегриращ се във велосипеда. Неговата подобрена система за терморегулация го прави изключително надежден при всякакви метеорологични условия, така че неговата производителност да бъде константна по време на продължителни изкачвания. Тези подобрения, комбинирани с функцията за автоматично превключване на предавките, включвайки технологиите „FREE SHIFT“ и „AUTO SHIFT“, когато са съчетани с DEORE XT Di2, ще анализират вашия наичн на каране, за да подобрят динамиката, осигурявайки надеждно и адаптивно каране.

Бюджетният EP600

Задвижващият модул EP600 повишава производителността при каране на всички любители на колоезденето. Той осигурява близки по мощност нива спрямо EP801, но на по-достъпна цена. Предназначен е за тези, които търсят градски приключения, но искат и да пробват от свободата, която носи планинското колоездене. С перфектна интеграция и тегло от 3 кг, модулът EP6 няма да ви подведе, независимо от метеорологичните условия и мястото, където карате.

Новият дерайльор DEORE XT Di2

Новият DEORE XT Di2 издига превключването през предавките на още по-високо ниво. SHIMANO също така обновяват своите технологии за интелигентно, автоматично превключване „AUTO SHIFT WITH MANUAL OVERRIDE“ и „FREE SHIFT“, за да подобрят цялостното усещането по време на каране.

Технологията „FREE SHIFT“ с DEORE XT Di2 предоставя възможност за електронна смяна на предавките, докато се движите по инерция, така че когато възобновите въртенето на педалите, да бъдете на правилната предавка, без да губите ритъм. Тази технология може да се управлява електронно или ръчно.

Технологията „AUTO SHIFT WITH MANUAL OVERRIDE“ е бъдещето, що се отнася до превключването на скоростите. Сензорите проследяват каданса, въртящия момент, скоростта и на база на получените данни системата автоматично превключва на правилната предавка. Независимо дали забавяте до спиране или ускорявате от място, интелигентната, бърза и интуитивна система за превключване ще ви позволи да се съсредоточите единствено и само върху карането.

Една напълно интегрирана система

Задвижващите модули EP и монтажът DEORE XT Di2, комбинирани с технологиите „FREE SHIFT“ и „AUTO SHIFT WITH MANUAL OVERRIDE“ се събират, за да образуват перфектната интегрирана система. Наличието на плавно доставяне на мощността, интуитивното превключване на предавките и лесни за използване контроли означава, че може да минете и по най-стръмните пътеки нагоре, а след като се спуснете да сте сигурни, че ще сте на правилната предавка.



Ние използваме бисквитки на нашия уебсайт. Ако продължите да разглеждате вие ​​се съгласявате с използването на бисквитки. За повече информация, моля, прочетете Декларация за поверителност.